Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

ONZE SERVICES:  ✔️  Pasfoto's  ✔️  Printservice  ✔️  Fotostudio  ✔️  Fotocursus  ✔️  Occasions

Ringfoto Ben Hofland brengt alle winkelactiviteiten op één locatie

Ringfoto Ben Hofland brengt alle winkelactiviteiten op één locatie: Naaldwijk.
“Om jarenlang in een Rijswijkse bouwput te gaan zitten voelt voor ons en onze klanten niet goed. Nu is alles verkrijgbaar in dezelfde winkel en het parkeren ook nog eens gratis.”

De geboren en getogen Naaldwijker komt ‘terug’ op zijn oude honk, zegt fotograaf Ben Hofland met een glimlach. “We gaan onze uitstap naar Rijswijk beëindigen, jammer, maar we hebben daar ook wel het nodige meegemaakt.”

Hij vertelt dat in 2007 de toenmalige Combi in de Bogaard van Guus Rolvink is overgenomen. Een prachtig mooie locatie in het bruisende winkelcentrum in De Bogaard. Met Don als vaste waarde in het team kon heerlijk worden gewinkeld.

Na enige jaren is de winkel verhuisd naar een nieuwe locatie, een klein stukje verderop. Dat was logisch omdat aan de eerste locatie ook een verdieping boven de winkel zat. Door veranderingen in de logistiek was deze dure etage boven de winkel niet meer zinvol.

Op een gegeven moment werd een verbouwing aangekondigd voor die nieuwe vestiging waardoor we – weer - moesten verhuizen naar de plek waar de winkel nu zit. Na 3 jaar is opnieuw ook hier een verbouwing aangekondigd. Francisca Hofland, met enige ironie: “We hebben inmiddels aardig wat ervaring met verhuizen.”

Op zaterdag 29 juni is nu de winkel in Rijswijk voor het laatst geopend. “Om een groot aantal jaren in een bouwput te moeten zitten voelt voor ons én onze klanten niet goed.” Dat is best wel een hele stap, zo beaamt Hofland, zeker ook voor Don, die al tientallen jaren het gezicht van de winkel is geweest. „Daarom zijn wij blij dat hij ons team in Naaldwijk komt versterken. Zodat de winkel daar toch nog een beetje Rijswijks blijft.”

Ons ideaal beeld was altijd om op elke locatie het hele assortiment bijeen te hebben. “Maar het kwam ook voor dat als een klant in Rijswijk voor een lens kwam, dat die net in Naaldwijk lag. Dat wordt vanaf 1 juli nu dus anders.”

De verandering geldt natuurlijk ook voor klanten of degenen die Naaldwijk niet kennen. Maar voor hen valt die mee. Naaldwijk ligt op slecht 15 minuten van Rijswijk. Het is een dorp met stadse allure, waar parkeren gratis is!

“En een bijkomend voordeel, wie op zoek is naar iets op fotografisch gebied vindt nu in de winkel aan de Molenstraat 38 ons hele assortiment. Op één locatie.”