Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

ONZE SERVICES:  ✔️  Pasfoto's  ✔️  Printservice  ✔️  Fotostudio  ✔️  Fotocursus  ✔️  Occasions

Garantie

Garantie betekent dat je, van de leverancier van een product, mag verwachten dat deze gedurende de overeengekomen garantietermijn garant staat voor de kwaliteit en het juist functioneren van het geleverde product.

Wij garanderen je dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.

Mocht er toch iets mankeren aan je product, dan gaan we opzoek naar een oplossing. Breng ons op de hoogte door contact op te nemen via info@benhofland.nl of bel 0174-625116.

Verzekering

Regelmatig gebeurt het dat een aankoop onverwacht schade oploopt, welke niet gedekt wordt door de standaard garantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onheil van buitenaf, zoals vallen, stoten of waterschade, welke je camera kunnen beschadigden.

Onze verzekering i.s.m. Wertgarantie biedt je ideale zekerheid. Tevens is diefstal gedekt. Tegen een gering bedrag (afhankelijk van je aankoopbedrag is dit 5 tot 8 euro per maand) ben je verzekerd van zorgeloos plezier van je aankoop.

Kijk hier voor de Wertgarantie-folder. Of vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.