×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

ONZE SERVICES:  ✔️  Pasfoto's  ✔️  Printservice  ✔️  Fotostudio  ✔️  Fotocursus  ✔️  Occasions

Pasfoto's

Geen afspraak nodig. Je kunt er zo voor binnenlopen!

Je bent van harte welkom bij ons voor het maken van pasfoto's.

Wij maken officiële pasfoto's met goedkeuringsgarantie. Je weet dus zeker dat je bij ons een foto ontvangt die voldoet aan alle eisen. Naast de officiële foto maken wij ook een mooie portretfoto zodat je, naast die 'saaie' officiële foto, ook nog een pasfoto voor je fans hebt.

Ook baby'tjes zetten wij met plezier voor je op de foto, ook voor officiële documenten.

Tevens kan je bij ons pasfoto's laten maken voor vakantie- of werkvisums, geschikt voor alle landen. Dat kan met verschillende kleuren achtergronden. Heb je een bepaalde kleur achtergrond nodig, laat het even weten en wij regelen het voor je. 

Pasfoto op locatie

Voor degenen die slecht ter been zijn of anderszins niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen, bieden we de mogelijkheid om de pasfoto aan huis of in het ziekenhuis of verpleeghuis te laten maken.

Er geldt uiteraard wel een meerprijs, die afhangt van de precieze locatie. Bel met 0174-625116 (Naaldwijk en Westland) of 070-3948862 (Rijswijk) voor informatie of een afspraak. 

RDW erkend

Per 1 december 2021 heeft onze pasfotoservice in de winkel Naaldwijk een officiële RDW erkenning. Rijswijk zal zo spoedig mogelijk volgen.

Dit betekent dat er in de winkel in Naaldwijk voor de digitale aanlevering van een pasfoto voor jouw rijbewijs bij het RDW kunnen zorgdragen. Voor de gemeente Westland, maar ook voor alle andere gemeenten die deze optie inmiddels bieden.

Hieronder lees je hoe de digitale aanvraag in zijn werk gaat.

Het is niet mogelijk om zelf een digitale pasfoto te uploaden voor een rijbewijsaanvraag. Dat dient altijd door ons te worden gedaan.

Voorwaarden:

* Alleen voor het verlengen van het rijbewijs.

* Aanvraag via smartphone werkt met Android en iOS (vanaf Iphone 7).

* Wij vragen om jouw emailadres en rijbewijsnummer.

* Wij bewaren jouw foto niet langer dan 48 uur.

* Het is niet mogelijk een digitale pasfoto zelf op te sturen naar het RDW.