Bijbehorende producten

Alternatieve producten

×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

ONZE SERVICES:  ✔️  Pasfoto's  ✔️  Printservice  ✔️  Fotostudio  ✔️  Fotocursus  ✔️  Occasions

 Een exclusief persoonlijk sculpture.

Een exclusief cadeau.

Inmiddels hebben we al kennis kunnen maken met 3D en zijn we hier al aardig creatief mee bezig. Van 3D films tot 3D foto's. In een museum zie je soms ook mooie beelden staan, wat natuurlijk ook 3D is. Nu hebben wij iets nieuws, namelijk een 3D-sculptuur dat zo uit een museum zou kunnen komen. Dit kunnen wij aanbieden via onze partner Duplify.

Hoe wordt een 3D-sculpture nu gemaakt?

Als eerst wordt er onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers besproken welke energie en uitstraling je wilt uitdrukken met je eigen sculptuur. Welk verhaal wil je vertellen en welke emotie wil je opwekken. Daarnaast wordt er gekeken naar wat je en jullie uniek maakt, denk bijvoorbeeld aan kleding, attributen en wat voor compositie.

Wanneer alles is besproken wordt er met 200 spiegelreflexcamera's vanuit alle hoeken in één keer een 3D-scan gemaakt. Op deze manier kunnen er spontane momenten vastgelegd worden zonder dat er te lang geposeerd hoeft te worden. Dit maakt het ook ideaal om kinderen of dieren te scannen. Nadat de scan is gemaakt worden de beelden door een 3D-artiest geoptimaliseerd om geproduceerd te worden tot een gepersonaliseerd sculptuur. 

Om een leuke herinnering te hebben aan het proces wordt er een aftermovie gemaakt vanaf het moment dat je aankomt tot het tot leven brengen van je sculptuur. Zo krijg je ook meteen een kijkje achter de schermen.

Van scan tot sculptuur (youtube.com)

Het is een persoonlijk aandenken dat jarenlang meegaat en een eye-catcher in jouw interieur. Laat je verhaal tot leven komen met een mooi sculptuur. Een mooie herinnering als cadeau geven of voor jezelf, er zijn verschillende mogelijkheden. De sculpturen zijn te maken vanaf €2499,-. Wil je nu meer informatie? Bel ons gerust op 0174-625116. Ben je meteen enthousiast? Bel ons dan ook 0174-625116 gaan wij ervoor zorgen dat 3D studio klaar is voor jullie bezoek.