×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

ONZE SERVICES:  ✔️  Pasfoto's  ✔️  Printservice  ✔️  Fotostudio  ✔️  Fotocursus  ✔️  Occasions

Ringfoto Ben Hofland

Telefoonhoesje met foto

Laat een telefoonhoesje bedrukken met jouw favoriete foto!

Telefoonhoesjes zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Of hij nu zwart, wit of roze is, van silicone of leer, met een gekke print of voorzien van bling bling, één ding hebben ze allemaal gemeen: het is NIET uniek.

Daarom maken wij telefoonhoesjes die wél uniek zijn, gepersonaliseerd met je eigen foto('s)! Voor slechts €19,95 heb je er eentje die speciaal gemaakt is voor jouw telefoon.

Het is mogelijk om meerdere foto's op één hoesje te plaatsen en ook kan er een tekst worden toegevoegd. De hoesjes zijn beschikbaar voor vrijwel ieder model smartphone en meestal is je hoesje binnen één dag klaar. 

De cover die wij gebruiken is van een hoogwaardige kwaliteit en beschermt de smartphone helemaal rondom. Doordat de zijkanten van siliconen zijn gemaakt, kan je alle functionaliteit behouden.

Het is leuk om je eigen smartphone te beschermen met zo'n hoesje, maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen! Het enige wat je moet weten is welke telefoon de persoon heeft aan wie jij een hoesje cadeau wilt doen.

Ook voor zakelijk gebruik zijn deze hoesjes super leuk. Het beschermt de (bedrijfs)telefoon van alle medewerkers en kan voorzien worden van bijvoorbeeld het bedrijfslogo.

Jij regelt de foto, wij doen de rest!